автовыкуп на нивках

Автовыкуп Туполева (м. Нивки)

Автовыкуп на Нивках ул. Туполева

Нивки — історична місцевість, житловий масив у Шевченківському районі Києва, а також дачне селище в межах міста. Розташовані між залізницею і вулицею Туполева. Центральна магістраль — вулиця Щербакова.

Існує також річка Нивка, яка протікає по західній околиці міста (Святошин, Борщагівка, Біличі, Новобіличі). Річка впадає в річку Ірпінь і в даний час має систему ставків. Вважається, що назва місцевості з річкою Нивка не пов’язано.

Назва місцевості походить від ниви, яка розташована праворуч (при виїзді з міста) від Києво-Брестського (Брест-Литовського) шосе. Як хутір і дачна місцевість Нивки відомі з 50-х років XIX століття. В деяких джерелах фігурували як «Нивка». До середини 20-го століття були побудовані тільки вулиці Невська, Гончарова та Олександрівська. Після війни була значно розширена площа приватної забудови. У 1950-1960-х роках побудований житловий масив Нивки.

На території місцевості існує стадіон, парк и автовыкуп в киеве

Автовыкуп возде МРЕО

МРЕВ (МРЕВ на укр.) – міжрайонний реєстраційноекзаменаційний відділ Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України. Існують МРЕВ двох типів: реєстраційні та екзаменаційні. Зараз всі МРЕВ перейменовані вЦентри надання послуг, пов’язаних із використанням автотранспортних засобів“. Для зручності сприйняття інформації, на даній сторінці і на всьому інформаційному ресурсі ми залишили стару назвуМРЕВ.