Автовыкуп lancer

Автовыкуп Mitsubishi (митсубиси) лансер

Кожна компанія на ринку автомобілебудування має свою довгу історію, і далеко не всі відомі і великі на сьогоднішній день компанії починали свій довгий шлях з виробництва першого автомобіля. Однією з таких компаній є сучасний гігант, автомобілі якого популярні у всьому світі, — Mitsubishi. Історія Міцубісі вражає тим, яких вершин може досягнути людина завдяки бажанню та наполегливості.

Автовыкуп Mitsubishi по праву вважається Ятаро Івасаки, який народився 1835 року в родині нащадків самураїв. З юного віку пішов працювати на судовладельческую компанію. У 35 взяв в оренду три пароплави і відкрив власну компанію, яку назвав Tsukumo Shokai. У 1975 році перейменував її в Mitsubishi Mail Steamship Company. Під час Другої світової війни він займався суднобудуванням, металургією, торгівлею нерухомістю і т. д.

Компанія Mitsubishi Motors почала самостійну розробку Lancer нового покоління. При цьому японський автовиробник продовжує переговори з потенційними партнерами серед автовиробників, які допомогли б в процесі створення моделі. Про це з посиланням на виконавчого віце-президента Mitsubishi в Північній Америці Дона Сверингена повідомляє Wards Auto.

«Ми продовжуємо переговори з потенційними партнерами, але в той же самий час почали займатися розробкою Lancer самостійно. Обидва процеси йдуть паралельно, так як ми більше не можемо чекати результатів переговорів», – заявив Сверинген, додавши, що якщо домовленість буде досягнута, то Lancer наступного покоління з’явиться не раніше, ніж через півтора-два роки.

Автовыкуп Mitsubishi Lancer

Спочатку планувалося, що Mitsubishi Lancer нового покоління збудують на одній з платформ альянсу Renault-Nissan. Про угоду між автовиробниками стало відомо в листопаді 2013 року. Згідно з домовленістю, партнери повинні були випустити два нових седана (наступника Lancer і класу D) під маркою Mitsubishi і спільний електромобіль.