Автовыкуп после дтп Киев

Продати битий автомобіль в Украні не просто, оскілики не кожен хоче собі авто яке було в ДТП. Але подзвонивши нам у Вас є можливість продати машину у будь якому стані, і усьго за пару годин.
Основна вимога покупців, які купують стару машину, – вона повинні бути небитий. Практично на всіх великих інтернет-авторинках існує продумана система фільтрів, завдяки чому покупці з легкістю відсівають биті автомобілі, а значить, у власників машин, які бажають продати битий авто, шансів не залишається: їх автомобіль навряд чи побачать користувачі веб-ресурсів.

Що ж залишається робити тим, хто хоче продати битий автомобіль в Києві оперативно і за хорошою ціною? Невже віддавати махаю на утилізацію? Зовсім ні, адже компанія «Автовикуп Киев» пропонує чесні і вигідні умови продажу таких транспортних засобів. Щоб отримати консультацію з приводу продажу авто звертайтесь:

(066) 343-73-72, (093) 355-36-79, (067) 142-49-89, Залишити онлайн-заявку можете за цим посиланням «авто-выкуп.kiev.ua»

Звичайно, суттєві пошкодження автомобіля вплинуть на його залишкову ціну, проте наші досвідчені майстри зроблять дефектовку і діагностику, після чого ми повідомимо вас щодо остаточної вартості викупу.

Оформлення угоди відбувається з дотриманням закону, причому всі організаційні заходи ми беремо на себе.

Ми пропонуємо продати биту машину компанії «Викуп авто» швидко і без непотрібних витрат. Це найкраща альтернатива авторазборке і іншим способам реалізації пошкодженого автомобіля.